Легендата на Айнтрахт (Франкфурт) Александер Майер се завърна с гръм

...
Легендата на Айнтрахт (Франкфурт) Александер Майер се завърна с гръм
Коментари Харесай

Алекс Майер се завърна с гръм и трясък

Легендата на Айнтрахт (Франкфурт) Александер Майер се завърна с гръм и тропот в първия си тим - Санкт Паули. 36-годишният голмайстор подписа с хамбургския отбор преди няколко седмици, а в този момент донесе успеха с 3:2 и трите точки против Унион (Берлин) в първата си среща като титуляр за тима след спиране от над 15 години.

Майер, който е голмайстор №3 в историята на Айнтрахт, вкара два гола за единадесета победа на Санкт Паули във Втора Бундеслига, в това число победна дузпа в последната минута. Сами Алагуи откри резултата за домакините в 23-ата минута, а Алекс Майер удвои в 62-ата. Гостите от “Старото лесничейство” се върнаха в мача с голове на Гриша Промел (84’) и Сулейман Абдулахи (86’), а Майер се нагърби с осъществяването на 11-метровия углавен удар в последните секунди и не разочарова хилядите по трибуните на “Милернтор Щадион”, осигурявайки успеха на Санкт Паули.

Alex Meier for the win... Tooooooooorrrrrr!!! Up to 2nd in #2BL!!!#FCSP #BoysInBrown #FCSPFCU #fcspinternational pic.twitter.com/qxPNKiMJ93
— Ben Bray (@BenBray99) February 4, 2019
Клубът от Хамбург е втори във краткотрайното класиране на втора немска дивизия с 37 точки след 20 мача - три по-малко от градския противник Хамбургер ШФ и точка повече от третия Кьолн, който има мач по-малко. В идващия кръг Санкт Паули гостува точно на “козлите”, които са окуражени да се върнат в елита мигновено след изпадането си предишния сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР