Легендата на Арсенал Тиери Анри насърчи клуба да направи всичко

...
Легендата на Арсенал Тиери Анри насърчи клуба да направи всичко
Коментари Харесай

Анри е твърдо за привличането на Оба-Оба в Арсенал

Легендата на Арсенал Тиери Анри насърчи клуба да направи всичко по силите си, с цел да притегли звездата на Борусия Дортмунд Пиер-Емерик Обамеянг.

В последните дни договарянията сред клубовете зациклиха, защото двете страни не могат да се схванат за цената на 28-годишния габонец. „ Топчиите” напират много съществено, само че дотук и двете им предложения бяха отхвърлени като незадоволително изкусителни.

Дортмунд не кляка за Оба-Оба, отряза Арсенал за повторно

„ Артилеристите” търсят подобаващият заместител на Алексис Санчес, който мина в Манчестър Юнайтед при бартерна договорка, доведа Хенрих Мхитарян на „ Емиратс”. Привличането на състезател от орбитата на Обамеянг против крупна несъмнено ще бъде по-силно изказване за упоритостите на клуба от Северен Лондон.

Твърди се, че най-скорошната оферта на Арсенал е била от порядъка на 43-44 милиона паунда, до момента в който Дортмунд упорства да получи минимум 50 милиона за непокорната си звезда. „ Ако ще приказваме за Обамеянг, то би трябвало да кажем, че не се знае дали той ще пристигна или не”, разяснява Тиери Анри пред „ Скай Спортс”.

Венгер: Най-добре е да си мълча за Обамеянг

„ Обамеянг обаче ти носи голове, пробиви в предни позиции и харизма. Той ще бъде солидно попълнение към отбора”, счита голмайстор №1 на Арсенал за всички времена.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР