Легендата на Арсенал Иън Райт беше сред множеството футболни фенове,

...
Легендата на Арсенал Иън Райт беше сред множеството футболни фенове,
Коментари Харесай

Иън Райт и феновете на Арсенал критикуват TNT Sports за отразяването на мача на Лутън - „Кара ме да искам да повръщам“

Легендата на Арсенал Иън Райт беше измежду множеството футболни почитатели, които се обърнаха към обществените медии, с цел да слагат под въпрос отразяването на TNT Sports за Победата на Артилеристите с 2-0 над Лутън.

Райт не беше впечатлен от новия ъгъл на камерата TNT, употребен по време на мача, като операторът превключваше сред „ естествен “ ъгъл и подобен, който наблюдава топката. Висшата лига вкара ъгъла по-рано този сезон, описвайки го като „ Режим на игра “.

Камерата е ситуирана доста по-ниско и се движи през терена, следвайки топката. Sky Sports тества „ Режим на игра “ предходната година, предлагайки на почитателите опцията да гледат мачове под нормалния ъгъл на техния канал от Висшата лига или новия на техния канал за футбол.

След тестването „ Режим на игра “ беше възложен на всички излъчващи оператори и някои почитатели не бяха удовлетворени от потреблението му от TNT, до момента в който Арсенал победи Хейтърите, като Райт разгласява в обществените медии: „ Каква е тази камера ъгъл?! “, по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР