Легендата на Аржентина - Серхио Агуеро, отлетя до Катар, за

...
Легендата на Аржентина - Серхио Агуеро, отлетя до Катар, за
Коментари Харесай

Неприятна изненада за легендата Серхио Агуеро в самолета на път за Световното в Катар

Легендата на Аржентина - Серхио Агуеро, отлетя до Катар, с цел да поддържа сънародниците си на идния Мондиал. Бившият нападател на Атлетико Мадрид, Манчестър Сити и Барселона обаче се е озовал в аероплан, цялостен с последователи на Бразилия, които са пеели през целия път до Средния Изток. 

Бившето острие пусна забавно видео от прекарването в обществените мрежи, където се вижда, че се пробва да остане тайно измежду въодушевената бразилска навалица. С изражението си Агуеро ясно сподели какво претърпява в този миг, добавяйки сбито: “цялото пътешестване е такова ”. 

Южноамериканските почитатели несъмнено знаят по какъв начин да основават подобаваща футболна атмосфера и наподобява, че още са потеглили към Катар, цялостни с оптимизъм, вярващи, че техният тим е измежду любимците на Мондиал 2022. Агуеро, който приключи спортната си кариера през декември 2021 година, от своя страна има вяра във опциите на Аржентина. 

34-годишният някогашен нападател взе участие на три сетовни шампионати, стигайки до финала на шампионата през 2014 година, който се организира точно в Бразилия. Тогава обаче Аржентина отстъпи с 0:1 от Германия, която пък прегази “селесао ” със 7:1 на полуфиналите. Сега Агуеро ще пътува за Катар просто като почитател, макар че по-рано през годината му беше препоръчана оферта да влезе в щаба на националния тим. 

“Имам страхотни връзки с момчетата от тима, само че не се виждам в треньорското управление. Те ме желаят за позиция, в която не се виждам сега. Бях приказвал с Меси и Скалони, които ми предложиха това, от което се нуждае тимът. Помолих ги да помисля известно време и реших, че към момента не съм подготвен за това. ”, разяснява някогашният арженстиски национал пред американския състезателен канал " ЕСПН ".

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР