Легендата на Аржентина Диего Армандо Марадона не е притеснен от

...
Легендата на Аржентина Диего Армандо Марадона не е притеснен от
Коментари Харесай

Марадона продължава да вярва в добрите шансове на Аржентина на световното

Легендата на Аржентина Диего Армандо Марадона не е обезпокоен от равенството, с което тимът стартира присъединяване си на международното състезание. Финалистът от преди четири години не се показа на равнище и стигна единствено до 1:1 с Исландия. Въпреки това Марадона направи забавен паралел.

" През 1990 година с Аржентина даже не започнахме с тъждество, а със загуба (0:1 от Камерун – бел. ред.). Имахме доста контузени и други проблеми, само че стигнахме до финала. Нека продължим да поддържаме нашите момчета ", прикани именитият футболист.

Според него старанието на целия тим и груповия дух могат да се окажат решаващи. Марадона беше на стадиона за първия мач на Аржентина, само че провокира скандал, откакто възпламени пура. Пушенето на стадионите е неразрешено, само че международният първенец от 1986 година очевидно не е видял табелите.

" Честно, не знаех, че пушенето е неразрешено на стадионите. Извинявам се на почитателите и уредниците ", добави Марадона.

Междувременно капитанът на Аржентина Лионел Меси, който пропусна дузпа против Исландия получи поддръжка от тима си. Нападателят Серхио Агуеро изясни, че Меси няма да загуби убеденост за идващите дуели.

" Лео сподели, че е просто човек, само че ние го поддържаме. Имаше неприятен ден, само че знаем на какво е кадърен. Надявам се, че ще бъде по-добър против Хърватия ", сподели създателят на гола против исландците.

Жозе Моуриньо, който е специфичен анализатор за съветската RT също поддържа аржентинеца. " Дори суперфутболистите са хора, постоянно могат да сбъркат. Това не прави Меси по-малко добър ".

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (212)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР