Легендата на английския футбол Гари Невил за пореден път потвърди

...
Легендата на английския футбол Гари Невил за пореден път потвърди
Коментари Харесай

Невил: Американските собственици са пряка опасност за английския футбол

Легендата на британския футбол Гари Невил за следващ път удостовери твърдата си позиция срещу американските притежатели на британски клубове и за следващ път прикани да бъде въведен регулатор, който да управлява обстановката. Преди време той се приказва в същия дух, което провокира поредност от отрицателни реакции, само че Невил още веднъж се изрече след противоречивите оферти на новия мощен човек в Челси, който през вчерашния ден насочи оферти да се направи цялостен плейофен шампионат, който да реши изпадащите в Премиър лийг, както и мач на звездите сред севера и юга. 
 Новият притежател на Челси: Премиър лийг би трябвало да се поучи от американския спорт, да създадем мач на звездите Новият притежател на Челси: Премиър лийг би трябвало да се поучи от американския спорт, да създадем мач на звездите
“Продължавам да го споделям. Колкото по-бързо въведем регулатогр, толкоз по-добре. Американските вложения в британския футбол са сегашна заплаха за цялата пирамида и конструкция на играта. Те просто не го схващат и мислят по друг метод, само че и не стопират, до момента в който не получат това, което желаят, ” съобщи някогашният национал на “трите лъва ”.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР