Легендата на английския футбол Дейвид Бекъм се включи в километричната

...
Легендата на английския футбол Дейвид Бекъм се включи в километричната
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм прекара 12 часа на опашка, за да се сбогува с Елизабет II

Легендата на британския футбол Дейвид Бекъм се включи в километричната колона от хора, които желаеха да се поклонят пред тленните остатъци на Елизабет II.

Бекъм е прекарал 12 часа на опашката в центъра на Лондон, преди да стигне до Уестминстър хол, където е изложен ковчегът на починалата кралица.

Британските медии посочваха по какъв начин Бекъм изчаква търпеливо измежду останалите жители. Той споделя пред публицисти, че всички хора към него почитат паметта на Елизабет II и споделят истории, свързани с нея, до момента в който стоят на опашката.

" Всички желаеме да сме дружно, всички желаеме да създадем нещо, с което да почетем превъзходния живот на нашата кралица. Мисля, че прекарване като днешното би трябвало да се показа дружно с хората. Тук сме, хапваме чипс, лимонен шербет, сандвичи, пием кафе,... донъти ", споделя той пред BBC.

Хората към него споделят, че не са очаквали да се окажат в компанията на Бекъм, до момента в който чакат реда си пред Уестминстър хол.

" Но желая да изразя огромното си почитание към него. Той стоеше с нас и отдаде чест по този начин, както искаше. Мисля, че това е прелестно ", споделя една от дамите на опашката.

David Beckham has been queuing for 12 hours to pay his respects to the late Queen Elizabeth II
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР