Легендата на американския кеч Марти Джанети предизвика скандал, след като

...
Легендата на американския кеч Марти Джанети предизвика скандал, след като
Коментари Харесай

Легенда на кеча шокиращо: Едва се сдържам да не правя секс с красивата си дъщеря, борбата е жестока

Легендата на американския кеч Марти Джанети провокира скандал, откакто попита своите почитатели, дали е ОК да прави секс с щерка си, откакто е схванал, че тя не е негово биологично дете. Шокът почнал, когато 57-годишният Джанети е потърсил помощ във връзка със фамилната си алтернатива във Facebook, написа в. " Сън ". В пост, представен от IB Times, който към този момент е заличен, кечистът споделя, че той и щерка му Бианка се борят с потребността да станат любовници от известно време насам. При това, резултати от ДНК-тест могат да трансформират всичко за хипотетичната двойка.

Джанети качи фотография на момичето, което е на двадесет и нещо години, и написа: „ Току що си направихме ДНК тест. Тя не е моя щерка, и двамата до в този момент се въздържахме от секс, тъй като по този начин не се прави, само че в този момент ние към този момент не сме родственици “.

 This post, which has since been deleted, appeared on Marty Jannetty`s Фейсбук page

След това той споделя, че щерка му е „ ши*ано красива “, след което моли почитателите да му дадат съвет.

Не е известно, дали Джанети самичък е написал поста или профилът му е бил хакнат.

Бившият първенец на кеча по двойки, който бе прочут с лудия си живот отвън кръга, научи за съществуването на Бианка едвам през 2014 година. Тогава Джанети се зарече да се промени, откакто момичето се свърза с него.

 Marty Jannetty and WWE legend Shawn Michaels formed a deadly tag-team

Учудващо е също, че това не е първият път, когато Джанети е забъркан в скандал с блудничество. В изявление през 2013 година той признава, че първото му секс прекарване е с племенница или братовчедка (той не помни точно), когато е бил единствено на 12 години.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР