Легендата Красимир Балъков заяви пред Мач Телеграф, че ще си

...
Легендата Красимир Балъков заяви пред Мач Телеграф, че ще си
Коментари Харесай

Красимир Балъков със силни думи за българския футбол

Легендата Красимир Балъков съобщи пред " Мач Телеграф ", че " ще си лазим като мравчици ", в случай че страната не влага съществено в българския футбол.
8  Красимир Балъков на посетители в
" Ще си лазим като мравчици напред и ще си мислим, че ги настигаме тези пред нас, а в това време нищо и никого не настигаме. Инфраструктурно страната би трябвало да се намеси. Трябва някой или група от хора да се съберат и да тропнат по масата. Иначе футболът в България няма да го оправим.

Ние се опитваме да бъдем като модерните клубове, само че в това време нямаме условия и благоприятни условия. Има тимове, които не могат да си разрешат естествен треньорски щаб. Има тимове, които не могат да си разрешат медицински щаб. Има отбори, които нямат анализатори и масажисти. Тези обикновени спортно-технически проблеми от финансова позиция би трябвало да бъдат решени ", съобщи Балъков.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР