Легендата и голмайстор №1 за всички времена на Манчестър Юнайтед

...
Легендата и голмайстор №1 за всички времена на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Парадокс: Рууни разубеждава трансферна цел на Юнайтед

Легендата и голмайстор №1 за всички времена на Манчестър Юнайтед – Уейн Рууни, предприе стъпка, която надали ще бъде доста известна измежду почитателите на тима. Нападателят на Ди Си Юнайтед даде съвет на стремежи от „ алените дяволи” Джейдън Санчо да се замисли добре дали би трябвало да напуща Борусия Дортмунд.

19-годишният гений изпрати прелестен сезон с „ жълто-черните”, като несъмнено съжалява, че изявите му не бяха задоволителни за спечелването на шампионската купа в Бундеслигата. Англичанинът изигра 43 публични мача, в които се регистрира с 13 гола и 19 асистенции. Всичко това го направи доста мечтан от редица европейски грандове, като най-настоятелен в интереса си наподобява таман Юнайтед.

Трансфер в посока „ Олд Трафорд” би представлявал двоен удар за „ алените дяволи”, като се вземе под внимание обстоятелството, че Санчо е някогашен ученик на школата на Манчестър Сити, откъдето избяга в търсене на повече шансове за пробив в мъжкия футбол. Според Рууни точно последното би трябвало да е главният приоритет пред Санчо при вземането на решения.

„ Джейдън би трябвало да се запита дали ще получава същото игрово време, на каквото се радва в този момент в Дортмунд, в случай че премине в Англия. Трябва да си обясни дали просто няма да бъде резерва”, разяснява Рууни пред „ Билд”. „ Игровото време е толкоз значимо за младите футболисти. Ако той получава най-вече шансове в Дортмунд, би трябвало да остане там”, добави рекордьорът по голове за британския народен тим.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР