Легендата Брус Дикинсън пристигна в България късно снощи и днес

...
Легендата Брус Дикинсън пристигна в България късно снощи и днес
Коментари Харесай

Легендарна фигура пристигна у нас

Легендата Брус Дикинсън дойде в България късно нощес и през днешния ден към този момент репетира с останалите от бандата, която в течение на 2 дни ще показа творчестовото на друга именита фигура - Джон Лорд . Концертите са в зала 1 на НДК на 18 и 19 март и към този момент са разпродадени. Музикантите ще са в компанията на симфоничния оркестър на Cаntus Firmus и ще отбележат приноса на маестро Лорд като незабравим оркестров и рок композитор. Диригент ще е известният Пол Ман.

Известен с новаторската си работа в съчетаването на рок с типичен и барокови форми, съосновател на групата Deep Purple, Джон Лорд оставя собствен отпечатък и с присъединяване си във Whitesnake, Paice Ashton Lord, The Artwoods и The Flower Pot Men. Маестрото е признат посмъртно в Залата на славата на рокендрола на 8 април 2016 година като член на Deep Purple.

През уикенда на сцената в зала 1 на НДК ще излязат Брус Дикинсън (Iron Maiden) – вокал, Таня О’Калахан (Whitesnake) – бас, Джон О’Хара (Jethro Tull) – клавишни, Кайтнер З Дока (Ian Paice Band) – китара, и на барабаните – Бернхард Велц (Ian Paice). Специално акустично присъединяване ще има и българският рок артист Шеки, оповестява радио " Бедрок ". Концертът ще е театър в две елементи - първа инструментална и втора към този момент с присъединяване на артистите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР