Легендата Big Brother се завръща тази вечер от 21:30 часа

...
Легендата Big Brother се завръща тази вечер от 21:30 часа
Коментари Харесай

Big Brother се завръща с изненади! Гледайте старта тази вечер

Легендата Big Brother се завръща довечера от 21:30 часа в ефира на NOVA. Новият сезон ще събере 16 ярки персони в най-известната къща в България, които ще би трябвало да разделят един покрив в продължение на два месеца. Big Brother и водещите на паметното риалити Башар Рахал и Алекс Богданска са подготвили поредност от изненади още на старта.

Един от съквартирантите в Къщата ще бъде определен от феновете на NOVA. Във финалната фаза на онлайн кастинга доближиха трима представители на поколението Z - 22-годишният млад милионер Георги, 20-годишният модел с интернационална кариера Бо и 22-годишната постоянно усмихната актриса Евру. Зрителите имаха 24 часа да гласоподават за своя любим и спечелилият ще бъде разгласен довечера.

 big brother биг брат NOVA

В новия сезон феновете ще имат основна роля. Освен, че ще могат да дефинират кой ще напуща къщата с гласоподаване в приложението на NOVA PLAY , те ще взимат основни решения за живота на новите съквартиранти.

Кои ще са новите 16 съквартиранти в Къщата на Big Brother? Гледайте грандиозния старт на новия сезон на Big Brother oт 21:30 часа единствено по NOVA. Всичко за Big Brother може да откриете в уеб страницата nova.bg, както и в формалните, и на предаването.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР