Легендата Бадр Хари се завръща на ринга.Лошото момче от Мароко

...
Легендата Бадр Хари се завръща на ринга.Лошото момче от Мароко
Коментари Харесай

Легендата Бадр Хари се завръща на ринга на GLORY 88

Легендата Бадр Хари се завръща на кръга.

Лошото момче от Мароко се изправя против деец в лицето на Джеймс Максуийни. Битката сред двамата ще се случи на събитието GLORY 88, което ще се организира на 9-ти септември в Париж, Франция.

Победителят от борбата ще получи правото да взе участие на шампионата в тежка категория, който GLORY възнамеряват през декември. Хари няма победа на кръга от 8 години, само че все пак не възнамерява да спре.

Бадр е с връх 106-16-2-3 на кръга и е в серия от 4 следващи загуби. За последно Бадр се би с Алитър Овърийм в края на 2022 година. Хари загуби с решение на съдиите, само че Овърийм се провали на допинг теста. Така успеха му беше анулирана.

Хари записа 4 загуби в GLORY и 3 несъстояли се борби. Te бяха против Овърийм, Хесди Гергес и Аркадуш Вжозек. За последно Хари победи Исмаел Лондт през 2015 година в Грозни, Чечня. Бадр печелеше по точки всички свои срещи в GLORY, само че или се контузваше, или биваше нокаутиран.

Сега той е стимулиран от шампионата в тежка категория и желае да си даде още един финален късмет. Ако Хари стигне до шампионата, то това ще бъде неприятно за него, тъй като там ще го чакат най-хубавите, а той към този момент не е първа младост.

View this post on Instagram
A post shared by BeyondKick.com (@beyondkickboxing)

Максуийни е ММА войник и кикбоксьор. Джеймс е някогашен войник на UFC и азиатската ONE Championship. В кикбокса той е с връх 47-8, а в ММА има 15 победи и 18 загуби. За последно Джеймс победи Ердоган с разделно решение в края на 2022 година.

Преди това Максуийни се би с Гьокхан Саки в GLORY. Саки го унищожи с лоу кикове и го нокаутира във втория рунд. Тази борба беше дебют за Джейс в GLORY. Максуийни е на 42 години, тъй че Хари има сериозен късмет да го победи.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР