Легендата Алън Шиърър коментира постижението на Хари Кейн, който подобри

...
Легендата Алън Шиърър коментира постижението на Хари Кейн, който подобри
Коментари Харесай

Шиърър: От Тотнъм зависи желанието на Хари Кейн за трансфер

Легендата Алън Шиърър разяснява достижението на Хари Кейн, който усъвършенства точно неговия връх за най-вече голове в Премиършип за една календарна година.

Шиърър във екстаз от Кейн и усъвършенствания му връх

Шиърър не скри, че е огромен почитател на голаджията и съгласно него няма по какъв начин той да не бъде поискан от Реал Мадрид и Барселона. Той обаче не счита, че сходен трансфер е сигурен.

"Не мисля, че е неизбежно. Неизбежно е, че те ще звънят и ще питат, тъй като той е доста добър и не би изглеждал неприятно в който и да е от тези тимове. "

Исторически мач за ХеттриКейн

Ширър прекара 10 години в родния си Нюкасъл, само че по този начин и не съумя да завоюва трофей. Затова той показа, че "знае повече от множеството хора " какво би значело за Кейн да завоюва нещо с Тотнъм.

"Ако Тотнъм печели титли, това е неговият клуб. Това е огромно преимущество за Тотнъм. Когато играех за Нюкасъл 10 години, имах предложения преди и по време на престоя ми, само че желаех да остана в моя клуб. "

"Това може да е огромна тревога за Тотнъм след 2-3 години, в случай че не са спечелили трофей, а формата му продължава да е такава. Тогава той ще би трябвало да взима огромно решение, тъй като съм сигурен, че огромните момчета ще го потърсят. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР