Легендарният защитник на ЦСКА Георги Димитров - Джеки коментира, че

...
Легендарният защитник на ЦСКА Георги Димитров - Джеки коментира, че
Коментари Харесай

Джеки: Не може няколко малоумника да раздават присъди на Бербатов

Легендарният бранител на ЦСКА Георги Димитров - Джеки разяснява, че декларацията на почитателите във връзка възможното прекосяване на Димитър Бербатов в Берое е неприемлива и прикани последователите да си гледат работата. 

" Бербатов още не е подписал контракт с никой тим в България, с цел да го обсъждаме. Той е доста огромен и може да си избира къде да играе.

Не разбирам рецензиите към него. Повечето от тези почитатели са никои, тъй като не схващат от играта, само че пък пишат заявления. Те даже са сложени лица, на които им споделят какво да вършат.

Бил съм 10 години капитан на ЦСКА. Не може да ми дефинират и мен какъв съм, що съм или да ми дават препоръки какво да върша. Какво е това сърца " червени ", зелени или кръстове някакви?

Мнения дават всякакви комплексари, които не са оставили нищо зад тила си. Всички сякаш сме равнопоставени, само че не сме равноотговорни. Да не би да се завръща комунизмът? Той си е намерил добра почва в Норвегия.

Бербатов, Божинов и Ивелин Попов са огромни футболисти и би трябвало да им се радваме, а не да ги осмиваме. Затова не одобрявам анонимните заявления, които целят да омаскарят някого. Не може няколко малоумника да раздават присъди ", показа Джеки пред " Меридиан Мач ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР