Легендарният защитник на Интер Марко Магераци не остана длъжен на

...
Легендарният защитник на Интер Марко Магераци не остана длъжен на
Коментари Харесай

Матераци затапи лошо Ибрахимович

Легендарният бранител на Интер Марко Магераци не остана задължен на Златан Ибрахимович и незабавно му отговори след изявлението на шведа пред GQ, в което той призна, че е чакал 4 години, с цел да прати някогашния защитник в болница поради негово влизане в предишното, довело до травма на нападателя.

Матераци разгласява фотография в Инстаграм, на която той и съотборниците му от Интер честват с трофея в Шампионската лига за сезон 2009/10. “Дойдох…видях…победих!!! Вечни БЛАГОДАРНОСТИ, Златан Ибрахимович… Без теб в никакъв случай нямаше да спечелим…”, написа международният първенец от Мондиал 2006, като не пропусна да означи и Самуел Ето’о, написа sportal.

Както е известно, през лятото на 2009 година Ибрахимович мина от “нерадзурите” в Барселона, а като част от договорката Ето’о дойде на “Джузепе Меаца”. Именно камерунецът беше измежду основните играчи на Интер за спечелването на Шампионската лига в идващия сезон. Междувременно, Златан направи кариера, изпълнена с титли, само че той към момента не е триумфирал в най-престижния европейски клубен шампионат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР