Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов говори по актуалните теми

...
Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов говори по актуалните теми
Коментари Харесай

Джони Велинов: Треньорската смяна се оказа удачна и навременна, ЦСКА превъзхожда Лудогорец

Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов приказва по настоящите тематики на " Българска войска ".

" От една страна, изпитвах яд от слабия старт, тъй като знаех, че нашите могат надалеч повече, само че, от друга, запазвах успокоение, защото бях уверен, че е въпрос на време да стартираме да печелим наред ", съобщи Велинов.

" За мен треньорската промяна се оказа удачна и навременна и аз недоумявам за какво някои наши някогашни играчи се съмняваха в качествата на Ел Маестро. Не биваше да се изричат преждевременно, още по-малко да вършат заключения, минимум тъй като той не е правил подготовката и селекцията. Той пое тима в придвижване, само че се вижда, че съумя да смъкна напрежението, да върне увереността на футболистите и да ги убеждава в своите хрумвания, с цел да ги пресъздават те на терена ", добави той.
 ЦСКА откри вярната формула и няма право на разпределяне
ЦСКА откри вярната формула и няма право на разпределяне

В последните си три мача 31-кратните първенци демонстрират оптимистично придвижване в вярната посока

" Бусато е точният човек за ЦСКА на този пост, само че хубавото за него е, че постоянно остава без работа с помощта на отбраната. Разбирам го, защото и аз се усещах доста пъти по същия метод, когато пред мен играеха Божил Колев и Иван Зафиров и за жалост починалите към този момент Георги Димитров, Красимир Безински, Динко Димитров и Цоньо Василев ", сподели още Джони.

Мисля, че ще стане ефективен мач против Левски. ЦСКА ще вкара минимум два гола и ще вземе трите точки. Превъзхождаме Лудогорец с характерности и като отборна игра. Съжалявам, че през предишния сезон всичко беше против нас, и съдии, и странични фактори, само че в този момент няма да има амнистия. Локото, колкото и да са ми симпатични, няма да устоят, само че Черно море ще поддържа интригата, което персонално мен ме радва. Все отново от варненския отбор потеглих към огромния футбол и оттова ме взеха в ЦСКА ", добави Джони Велинов пред " Nostrabet ".
 ЦСКА и Локо (Сф) затварят 11-тия кръг с трогателен дуел на стадион
ЦСКА и Локо (Сф) затварят 11-тия кръг с трогателен дуел на стадион " Българска войска "

Столичното дерби е довечера от 20:30 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР