Легендарният вратар Джанлуиджи Буфон ще бъде представен като ново попълнение

...
Легендарният вратар Джанлуиджи Буфон ще бъде представен като ново попълнение
Коментари Харесай

В Италия: Буфон подписва с ПСЖ до часове

Легендарният вратар Джанлуиджи Буфон ще бъде показан като ново попълнение на френския първенец " Пари Сен Жермен " в идващите 48 часа. Това оповестява Calciomercato.com, базирайки се на свои източници.

Договорът сред двете страни е подготвен. Остава да се уточнят дребни детайлности, след което 40-годишният футболист ще театралничи с фланелката на парижани. Според италианските публицисти, той ще бъде показан преди старта на международното състезание. Мондиалът ще бъде открит в четвъртък (14 юни).
Буфон: Пътешествието е към края си "6111 момента на чиста пристрастеност " - по този начин именитият пазач разказа престоя си в "Ювентус "
Буфон разгласи, че напуща " Ювентус " в края на миналия сезон след 17 години с фланелката на " Старата госпожа " и 509 мача. Слуховете в началото предвиждаха той да продължи кариерата си в Съединени американски щати, само че офертата от ПСЖ за 2-годишен контракт се оказа по-добра.

Заплатата на италианецът ще бъде 7 млн. евро, а той ще получава и в допълнение заплащане като дипломат на международното състезание през 2022 година, което ще се организира в Катар.
Наказания за Буфон и Гуардиола (ВИДЕО) Италианецът ще бъде фен в три мача, испанецът в един
Ако прехвърлянето в " Пари Сен Жермен " стане факт, то Буфон няма да може да пази в първите 3 мача на отбора в европейските клубни шампионати, защото УЕФА му наложи наказване поради невъздържани прояви и изявления по адрес на съдията по време на реванша от четвъртфиналите на Шампионската лига сред " Юве " и " Реал " Мадрид.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР