Легендарният водещ на токшоу Лари Кинг е хоспитализиран с COVID-19,

...
Легендарният водещ на токшоу Лари Кинг е хоспитализиран с COVID-19,
Коментари Харесай

Лари Кинг е хоспитализиран с COVID-19

Легендарният водещ на токшоу Лари Кинг е приет в болница с COVID-19, съгласно източник, непосредствен до фамилията, оповестява CNN.
87-годишният Кинг е приет в болница в медицинския център „ Cedars Sinai “ в Лос Анджелис повече от седмица, оповестява източникът. Поради противоепидемичните протоколи на болничното заведение, трите деца на Кинг не са съумели да го посетят, съгласно източника.
Кинг, който има диабет вид 2, се е сблъсквал с редица медицински проблеми през годините, в това число няколко инфаркта и петорна байпас интервенция през 1987 година През 2017 година Кинг разкрива, че е бил диагностициран с рак на белия дроб и е претърпял сполучливо интервенция за лекуване. Той също се подложи на процедура през 2019 година за лекуване на ангина пекторис.
Собствените му медицински проблеми го въодушевиха да сътвори фондация " Лари Кинг Харт ", организация с нестопанска цел, ориентирана към подкрепяне на неосигурени лица да заплащат за здравни грижи.
Кинг беше хазаин на " Лари Кинг онлайн " на Си Ен Ен в продължение на 25 години, интервюирайки претенденти за президенти, известни персони, спортисти, кино звезди и други. Той се пенсионира през 2010 година, откакто снима повече от 6000 епизода от шоуто.
 Две от децата на Лари Кинг починаха за по-малко от месец Две от децата на Лари Кинг починаха за по-малко от месец
Кошмарна година за именития американски публицист Лари Кинг - откакто претърпя инсулт през май и малко по-късно се разведе със с...
Но не устоя да стои дълго отвън светлините на прожекторите.
През 2012 година той стана водещ на предаването " Лари Кинг в този момент ", предавано три пъти седмично по телевизия „ Ора “, цифрова мрежа по поръчка, която той съоснова с мексиканския телекомуникационен магнат Карлос Слим, съгласно „ Форбс “.
Миналата година две от децата на Кинг умряха в границите на седмици едно от друго. Синът му, 65-годишният Анди Кинг, умря от инфаркт в края на юли, последван от дъщерята на Кинг, 52-годишната Чая Кинг, която умря през август малко откакто бе диагностицирана с рак на белия дроб.
Туитър акаунтът на King има 2,4 милиона почитатели. Последният му туит беше на 26 ноември, когато той пожела на почитателите си цветущ Ден на благодарността.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР