Легендарният треньор и настоящ почетен президент на ЦСКА Димитър Пенев

...
Легендарният треньор и настоящ почетен президент на ЦСКА Димитър Пенев
Коментари Харесай

Димитър Пенев: Честито на всички супаджии!

Легендарният треньор и сегашен почетен президент на ЦСКА Димитър Пенев още веднъж изненада и разсмя всички с изявленията си. Стратега от Мировяне разяснява развиването по проблема с " Българска войска ", както и назначението на Георги Дерменджиев за селекционер на националния тим.

" Честито на управлението, на всички цесекари, чорбари, супаджии. Да са живи и здрави да поддържаме управлението. Да строим нови лица на стадиона, тъй като 50 години нищо не се е пипало в този двор. Този стадион заслужава да бъде млад и обичан от младото потомство ", сподели Пенев пред БНР във връзка решението на Министерски съвет да позволи на управлението на клуба да модернизира стадион " Българска войска " посредством основаването на взаимно сдружение.

" Минал съм този стадий. Знаете доста добре, че съм взел участие като треньор на националния тим. Няма да приказвам за триумфите. Жалкото е, че и при мен имаше този стадий. Нямаше самообладание – 20 дни да ме изчакат да ми свърши контракта и то след европейско състезание ", разяснява Пената назначението на Георги Дерменджиев на мястото на Красимир Балъков отпред на националния тим.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР