Легендарният треньор и футболист на ЦСКА Аспарух Никодимов сподели каква

...
Легендарният треньор и футболист на ЦСКА Аспарух Никодимов сподели каква
Коментари Харесай

Паро: ЦСКА се нуждае от подсилване, Младенов умее да избира правилните футболисти

Легендарният треньор и футболист на ЦСКА Аспарух Никодимов показа каква съгласно него е вярната " рецепта " за зимната селекция на клуба.

" Изключително значимо е да се посочи, че във всеки тим треньорът най-добре знае на кой състезател може да разчита и в кои зони се нуждае от укрепване. Освен това Стойчо Младенов нееднократно е потвърдил, че умее да избира верните футболисти, които да пасват на неговата философия ", съобщи Паро за " Тема спорт ".

" През есента представянето на ЦСКА не бе безапелационно, изключително в нападателен проект. Там липсваше изненада, а темпото на офанзивите бе монотонно. Със сигурност е нужно това държание да се промени за началото на пролетния полусезон. Ако бъдем максималисти, би трябвало да кажем, че отборът се нуждае от укрепване на много позиции, в случай че желае в действителност да е действителен кандидат за купата. "

" Аз обаче съм съперник на въртележката, в която във всеки трансферен прозорец се взимат по 5-6 нови играчи. Предпочитам в този момент да бъдат привлечени 1-2 футболисти, само че те да са качествени., да имат какво да дадат на тима, да покачат класата. Това би бил доста по-добър вид, в сравнение с да се заложи на количество и запълване на дупки. "

" За страдание положителните футболисти костват скъпо, само че на " Армията " са показвали, че се ориентират добре на трансферния пазар ", сподели още Никодимов.
 Трима съществени играчи на ЦСКА ще са на линия за старта на подготовката
Трима съществени играчи на ЦСКА ще са на линия за старта на подготовката

Мено Кох, Амос Юга и Федерико Варела са изцяло възстановени
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР