Легендарният шпионин Габриел Алон се изправя срещу най-добрия фалшификатор на

...
Легендарният шпионин Габриел Алон се изправя срещу най-добрия фалшификатор на
Коментари Харесай

Майсторът на шпионския трилър се завръща

Легендарният разузнавач Габриел Алон се изправя против най-хубавия измамник на картини в една от най-заплетените интервенции в своята кариера. Очаквайте " Портрет на непозната дама " с логото на Хермес. Даниъл Силва е притежател на награди и първи в класацията на създатели на бестселъри на " Ню Йорк Таймс ", измежду които " Портретът на един разузнавач ", " Английското момиче ", " Крадецът ", " Английският разузнавач ", " Орденът ", " Челистката " и други

Той е най-известен с дългогодишната си серия трилъри, в които основен воин е шпионинът и реставратор на творби на изкуството Габриел Алон. Книгите на Силва получават високи оценки от критиците по целия свят и са преведени на повече от трийсет езика. Той живее във Флорида със брачната половинка си, телевизионната журналистка Джейми Гангъл, и техните близнаци – Лили и Николас. Критиците и феновете на създателя са безапелационни, че това е един от най-хубавите му романи през последните години.

Легендарният разузнавач Габриел Алон се отдръпва от поста си отпред на израелското разузнаване и се открива във Венеция дружно със фамилията си. Прекарва дните си в циркулиране на уличките и каналите, пробвайки се да не помни за призраците от предишното и да стартира на чисто. Негов остарял познайник и търговец на творби на изкуството обаче го моли да проверява мистериозните условия към откриването и продажбата за забележителна сума на " Портрет на непозната дама " от фламандския художник Антoнис ван Дайк. Габриел отпътува за Париж, където се оказва замесен в смъртоносна игра със залози за милиарди. Алон, който е художник и реставратор, счита, че въпросната картина съвсем несъмнено е фалшификат. За да открие кой стои зад основаването на толкоз сполучливата реплика, Габриел измисля една от най-заплетените интервенции в своята кариера. Ако се окаже сполучлива, той ще се трансформира в огледален облик на мъжа, който се пробва да откри: най-хубавия измамник на всички времена.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР