Легендарният Шон Кемп се забърка в неприятности. Бившият баскетболист бе

...
Легендарният Шон Кемп се забърка в неприятности. Бившият баскетболист бе
Коментари Харесай

Арестуваха легендата на НБА Шон Кемп след престрелка

Легендарният Шон Кемп се забърка в неприятности. Бившият баскетболист бе задържан в сряда, твърди ESPN. Медията се базира на листата на арестуваните в затвора „ Пиърс “ в Такома в щата Вашингтон, където се намира и Кемп.

Той е арестуван за хипотетична пукотевица с кола. Според информацията се стига до спречкване, което включва изстрели сред хора в две коли. Впоследствие едната кола е избягала от мястото на престъплението. Полицията оповестява, че е открит револвер и че няма потърпевши, съобщи БТВ.

Това не е първият път, в който американецът има проблеми със закона. През 2005 и 2006 година той бе разследван за владеене и разпространяване на опиати, след което се признава за отговорен. 

Бившето тежко крило прекара 14 сезона в НБА, като мина поредно през Сиатъл Суперсоникс (б.а-днес Оклахома Сити Тъндър), Кливланд Кавалиърс, Портланд Трейл Блейзърс и Орландо Меджик. Именно при престоя си в Сиатъл остави сериозна диря, откакто игра край през 1996 г, само че той бе изгубен с 2-4 победи от Чикаго Булс. Шесткратният участник в Мача на звездите е международен първенец със Съединени американски щати на Мондиала в Канада през 1994 г
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР