Легендарният шампион Димитриъс Джонсън отбеляза нов връх в своята кариера.

...
Легендарният шампион Димитриъс Джонсън отбеляза нов връх в своята кариера.
Коментари Харесай

Димитриъс Джонсън стана шампион на ONE

Легендарният първенец Димитриъс Джонсън означи нов връх в своята кариера. Преди минути той показа клетката с Дани Кингад в подглавната борба на събитието ONE: Century, което се проведжда в Япония.

Битката сред двамата беше край на шампионата в категория муха на организацията. Mighty Mouse се показа на доста високо равнище и в първия рунд на няколко пъти опита да събмитне своя конкурент с гилотини и кимура, само че Кингад съумя да се измъкне. Във втория рунд Кингад съумя да нарани Джонсън с удар и да наруши неговия баланс, само че първенеца се възвърне и придвижи нещата на земя, където господства.

ONE FC Flyweight WGP
Demetrious Johnson (30-3)

“Mighty Mouse” def. Kingad (UD)

#ONECentury Part I
LIVE now on @FITETv#ONEChampionship #WeAreONE pic.twitter.com/Yq1h2YSVP4
— Mikey Thomas (@MikeyThomasMMA) October 13, 2019
Във всичките 3 рунда първенеца господства и с лекост пренасяше борбата на земя, където си правеше каквото си изиска против неговия противник. Така се стигна до съдийско решение, което беше единомислещо в интерес на Джонсън, който печели шампионата и стана първенец в категория муха на азиатската ONE Championship.

Това беше трета поредна победа за легендата, който при започване на годината дебютира в шампионата на организацията и в този момент го завоюва. DJ усили своята статистика на 30–3–1 в ММА и 3-0 в ONE, като с това още веднъж се затвърждава като най-голямата легенда в историята на категорията.
mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР