Легендарният съосновател на звукозаписната къща Деф джем отрече ужасните обвинения,

...
Легендарният съосновател на звукозаписната къща Деф джем отрече ужасните обвинения,
Коментари Харесай

Гръмна Преди Броени Минути: Изн*силиха Зверски Известна Журналистка! Ужас, Насилникът Е Известният Бос

Легендарният съосновател на звукозаписната къща " Деф джем " отхвърли " ужасните обвинявания ", като съобщи, че всички връзки, които е имал, са били със единодушието на другата страна.

Той обаче подаде оставка предишния месец, откакто две дами, едната от които сценаристката Джени Лъмет, насочиха към него сходни обвинявания. Този път за произшествия с Ръсел Симънс описаха Дрю Диксън, заемаща виновен пост в " Деф джем ", журналистката Тони Сали и певицата Тина Бейкър.

Диксън твърди, че Симънс я е тормозел постоянно в службата, когато е била на 24 години, и я е изн*силил в жилището си в Манхатън през 1995 година Тони Сали е била на двайсетина години, когато Симънс я е изн*силил в жилището си през 1988 година

Той я поканил на празненство, а когато отишла, се оказала единственият човек там и той я " нападнал физически ".

Тя не посмяла да се оплаче в полицията от боязън това да не навреди на кариерата ѝ. Бейкър, която е работила като бек вокал на Мадона и Брус Спрингстийн, сподели, че Симънс я е изн*силил при започване на 90-те години на предишния век, когато е бил неин управител, написа Блиц. Четвърта жена - Кристина Мур, упрекна Симънс, че я е опипал през 2014 година " Деф джем " е една от най-влиятелните звукозаписни къщи за хип-хоп в Съединени американски щати. Сред изпълнителите, с които работи, са Кание Уест и Кю-Тип.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР