Легендарният певец от Уелс Том Джоунс е на сцената вече

...
Легендарният певец от Уелс Том Джоунс е на сцената вече
Коментари Харесай

Рекордът, който Том Джоунс постави

Легендарният артист от Уелс Том Джоунс е на сцената към този момент повече от 50 години. Времето може и да е прошарило косите му, само че гласът му остава неизменен, както и младежкият възторг и креативен капацитет.
 Том Джоунс, виаграта и интимният живот на 80-годишния музикант
Интимният живот на 80-годишният Том Джоунс

Под завивките на известния артист

Освен че е треньор в английското издание на музикалното риалити шоу Voice, 80-годишният реализатор не стопира да основава музика.

В края на предишния месец - на 23 април, излезе новият му албум Surrounded By Time. " Надявам се да ви хареса толкоз, колкото и на мен ", написа тогава той към своите фенове в обществените медии. И упованията му се сбъднаха, тъй като албумът оглави чарта.

Така, на 80 години и 10 месеца, Том Джоунс сложи връх - той е най-възрастният актьор, оглавил английската ранглиста за албуми точно с новия Surrounded By Time. Албумът е четвърти за Джоунс отпред на английския чарт и първи след Reload от 1999 година, напомня Billboard.

В страницата си в Instagram изпълнителят благодари на всички, които са слушали Surrounded By Time. " Уау!... на 80 години имам албуми номер 1! ", написа той. " Радвах се на всяка минута от този запис и на невероятното възприятие да чувствам поддръжката и любовта ви ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР