Легендарният моден дизайнер Марк Джейкъбс смята, че модата няма да

...
Легендарният моден дизайнер Марк Джейкъбс смята, че модата няма да
Коментари Харесай

Легендарен дизайнер: Модата няма да бъде същата след коронавируса

Легендарният фешън дизайнер Марк Джейкъбс счита, че модата няма да бъде такава, каквато я познаваме, след пандемията от ковид.

57-годишният фешън дизайнер – който има собствен едноименен първокласен фешън лейбъл – счита, че модата ще се промени извънредно доста вследствие на ковид.


„ Работя в екип и ежедневното ни взаимоотношение и живота ни са тласъкът и катализатор за това, което аз и моят екип сътворяваме всеки сезон. Именно стимулирането от целия свят ни дава подтик, сила и пристрастеност да създаваме… Уповаването на предишното евентуално не е най-хубавият метод за прогрес. Това, което върша, облеклата, които сътворявам, и методът, по който вършим шоу, евентуално в никакъв случай няма да бъдат такива, каквито ги познаваме, по метода, по който сме го правили до момента “, показа Джейкъбс.

Но стилният дизайнер упорства, че „ творчеството в никакъв случай няма да изчезне “.

„ Какво биха правили всички по време на тази карантината, в случай че нямаха книги за четене и филми за гледане? Не знам какво щях да върша, в случай че нямах какво да обличам всеки ден. Това е просто жизненоважно за мен, това е толкоз значимо, колкото всичко останало… Да бъдеш създател е безусловно належащо. Креативността ще бъде постоянно жива “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР