Легендарният мениджър на Манчстър юнайтед сър Алекс Фъргюсън не остана

...
Легендарният мениджър на Манчстър юнайтед сър Алекс Фъргюсън не остана
Коментари Харесай

Сър Алекс Фъргюсън критикува Солскяр заради Роналдо

Легендарният управител на " Манчстър юнайтед " сър Алекс Фъргюсън не остана удовлетворен от решението на Оле Гунар Солскяр да остави Кристиано Роналдо на аварийна пейка за. Нападателят влезе в игра в 59-ата минута на дуела на " Олд Трафорд ", който приключи 1:1.

В обществените мрежи беше оповестено видео от диалог сред Фъргюсън и някогашния първенец в UFC Хабиб Нурмагомедов. В него се чува по какъв начин сър Алекс споделя, че футболистите на " Евертън " са получили подтик, когато са " видели, че Роналдо няма да играе ". Нурмагомедов напомня, че португалецът въпреки всичко е влезнал в игра, на което Фъргюсън дава отговор: " Да, знам, само че постоянно би трябвало да започваш мача с най-хубавите си играчи. "

След мача Солскяр отбрани решението си. На въпрос за какво е оставил Роналдо на пейката, той отговори: " Аз и той разбираме повече от специалистите. Въпросът е до това да изберем точните моменти по кое време ще играе и по кое време - не. Той към този момент не е млад. "

Роналдо провокира спомагателни мнения с държанието си след края на мача, като беше очевидно сърдит и си говореше самичък при излизането от терена.

" Гледах мача и видях по какъв начин излез от терена. Не мога да кажа, че ми хареса. Разочарован ли е, че е запаса? Да. Разочарован ли е, че не вкара? Да. Дразни ли се, когато отборът не завоюва? Разбира се. Ние знаем тези неща. Той излиза, мърмори си нещо, което повдига въпроси. Какво споделя? На кого се нервира? Вероятно на мениджъра. Кристиано е задоволително интелигентен да знае, че сходни неща слагат мениджъра под още по-голямо напрежение ", съобщи легендата на " Юнайтед " Гари Невил.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР