Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън иска тимът

...
Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън иска тимът
Коментари Харесай

Фъргюсън настоява Юнайтед веднага да назначи Солскяер за постоянно

Легендарният управител на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън желае отборът да назначи краткотрайния ментор Оле Гунар Солскяер за непрекъснато допустимо най-скоро. Това той споделил пред свои близки другари, твърди “Мирър”.

Откакто дойде на “Олд Трафорд” норвежецът има 11 победи в 13 мача с тима. Фъргюсън, който дълго време беше треньор на Солскяер точно в Юнайтед, на няколко пъти е приказвал със своя ученик, откогато той пое “червените дяволи”, като постоянно посещава и подготвителната база на клуба. Той бил удовлетворен от обстоятелството, че някогашният нападател е върнал отбора към обичайния му атакуващ жанр на игра, както и че негови помощници са игралите в тима Майкъл Карик и Марк Демпси. Солскяер даже показа на конференцията си преди мача с Ливърпул, че няма нищо срещу Фъргюсън да влезе в съблекалнята и да надъха футболистите преди началото на значимия конфликт.
Sir Alex Ferguson 'wants Ole Gunnar Solskjaer to be given the manager's job at Manchester United on a permanent basis immediately' https://t.co/xKYE962xoV pic.twitter.com/8OSaF1xgHb
— MailOnline Sport (@MailSport) February 23, 2019 Междувременно, друга клубна легенда - Гари Невил, счита, че Солскяер би трябвало да остане на поста за непрекъснато при победа в днешното дерби. “Преди два-три месеца той можеше единствено да се надява да получи работата, само че в случай че завоюва против Ливърпул, не виждам по какъв начин няма да я получи. Това не трябва да бъде решено единствено поради един мач, само че победи над Челси, Тотнъм и Арсенал, а след това и над Ливърпул биха създали невероятно това да не резервира поста си. Това е невероятна победна серия и в случай че продължава да записва триумф след триумф, ще става все по-трудно да не бъде оставен за постоянно”, разяснява Невил пред “Скай Спортс”.
Gary Neville thinks Ole Gunnar Solskjaer can secure Man Utd job by beating Liverpool https://t.co/NkZlSO6m0X pic.twitter.com/rZDPV1pxaW
— EDAFE MATTHEW ESEOGHENE (@ELEGBETE1) February 23, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР