Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е бил

...
Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е бил
Коментари Харесай

Фъргюсън убедил Кристиано да се върне в Юнайтед, уредил и Бейл

Легендарният управител на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е бил на крачка от това да върне Кристиано Роналдо на " Олд Трафорд " четири години, откакто го продаде на Реал Мадрид. Това разкри някогашния защитник на " алените дяволи " Патрис Евра, който добави, че по същото време шотландецът е бил покрай това да вземе и Гарет Бейл, който по това време още играеше в Тотнъм. Две седмици по-късно обаче сър Алекс оповестил изненадващо решението си да се отдръпна, след което въпросните огромни прехвърляния са се провалили.

" Когато приказваме за най-трудните моменти в моята кариера в Юнайтед, то може би това е пенсионирането на Фъргюсън. Две седмици преди този момент медиите твърдяха, че той евентуално ще се отдръпна след година, а на мен ми беше споделил " Патрис, в никакъв случай няма да се пенсионирам. Ще бъда тук още 10 години ". След това добави: " На 99% съм сигурен, че ще разполагаме с Кристиано Роналдо и Гарет Бейл. Просто тези двама играчи ми трябват, с цел да печеля Шампионската лига още един път. 99% те ще са с нас ". И почтено казано, когато приказвах с Кристиано, го попитах за това и той ме увери, че е споделил " да " на шефа и идва в Юнайтед. Той ми го сподели.

След две седмици бяхме в съблекалнята и чакахме. Когато пристигахме на Карингтън, видях всички тези камери и си помислих, че някой е направил нещо неприятно. Може би отново някой състезател е влезнал в новините и несъмнено ще имаме неприятности. Казаха ни, че би трябвало да останем съблекалнята, тъй като босът желае да приказва с нас. Той влезе и сподели: " Съжалявам. Някои хора са оповестили, че се отдръпвам, преди да го оповестя самичък. Затова видяхте всички тези камери. Но аз ще се пенсионирам, тъй като жена ми има потребност от мен ".
Той се извини особено на Робин ван Перси и Шинджи Кагава, тъй като таман ги беше привлякъл в тима ", описа Евра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР