Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е бил

...
Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е бил
Коментари Харесай

Фъргюсън искал да продаде Роналдо на Барселона

Легендарният управител на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е бил на крачка от това да даде напълно друга тенденция на кариерата на Кристиано Роналдо. Португалецът игра шест години на " Олд Трафорд " под управлението на великия шотландец, преди през 2009 година да премине в Реал Мадрид против 80 милиона паунда. Преди това да се случи обаче сър Алекс е опитал да продаде Кристиано на другия испански гранд Барселона, твърди " Апелативен съд ".

След като Кристиано оказа помощ на Юнайтед да завоюва три трофеи на Англия и Шампионската лига, Фъргюсън стартира да осъзнава, че ще е много мъчно да го задържи още дълго на " Олд Трафорд ". Той обаче не желае по никакъв метод да го продава на Реал Мадрид. Затова шотландецът се свързва с шефовете на Барселона, тъй като осъзнава, че каталунците са единственият различен клуб, който може да си разреши да притегли Роналдо в оня миг. Оказва се обаче, че експертът е просрочен, защото Кристиано към този момент се е схванал да премине точно на " Сантиаго Бернабеу ", където след това се трансформира в легенда на " Белия балет " и донесе на клуба 2 трофеи и 2 купи на Испания, както и 4 трофея в Шампионската лига.

Какво ли обаче щеше да се случи, в случай че проектът на Фъргюсън бе съумял и Роналдо бе минал в Барса? Можем единствено да гадаем, само че сигурно щеше да бъде много любопитно да гледаме Кристиано и Меси дружно в офанзива.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР