Легендарният ляв бек на Реал Мадрид Хосе Антонио Камачо не

...
Легендарният ляв бек на Реал Мадрид Хосе Антонио Камачо не
Коментари Харесай

Легенда на Реал: Меси не е най-добрият в историята

Легендарният ляв бек на Реал Мадрид Хосе Антонио Камачо не счита, че Лионел Меси заслужава да бъде определян като най-хубавият футболист поради обстоятелството, че той към момента няма извоювана международна купа със своята татковина Аржентина.

“Той е доста добър състезател, само че не може да си най-хубавият в света, камо ли в историята, в случай че си аржентинец и не спечелиш международна купа. Има страни с по-малки обичаи, където да не спечелиш международно състезание е по-малко значимо, само че Аржентина са преобладаваща мощ. Не, без международна купа, Меси не може да е най-хубавият. Тя е най-хубавото, към което можеш да се стремиш, а аржентинците постоянно ще я искат”, съобщи Камачо пред “Ел Мундо”.

Въпреки това, той призна, че се възхищава на нападателя. “Той може да реши даден мач във всеки един миг. Може да има безспорен баланс сред двата тима, само че той е Лионел Меси и е кадърен внезапно да наруши това равновесие. Освен това той ще ме накара да наподобявам като добър треньор”, добави някогашният ментор на Реал Мадрид и националния тим на Испания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР