Легендарният купонджия Чарли Шийн призна, че заради тежкия си живот,

...
Легендарният купонджия Чарли Шийн призна, че заради тежкия си живот,
Коментари Харесай

Чарли Шийн закъса сериозно със здравето

Легендарният купонджия Чарли Шийн призна, че поради тежкия си живот, изпълнен с опиати, алкохол и проститутки, се бори с " непрекъсната мигрена, граничеща с деменция ".

57-годишната някогашна звезда от " Двама мъже и половина ", която е болна от ХИВ, е разкрил пред приятелите си, че страда от загуба на паметта, промени в настроението и даже се бори с елементарни задания поради страничните резултати на тежките медикаменти, които употребява, с цел да управлява болестта.

" Чичо " Чарли е признал, че медикаментите го поддържали жив, само че " подтиснат ".

" Симптомите на деменция може да не са резултат единствено от медикаментите му ", споделя доктор Стюарт Фишер от Ню Йорк пред " RadarOnline ". " Не можете да пренебрегнете годините на корист с опиати и алкохол, както и рисковата полова разхайтеност. Той е нанесъл неописуеми вреди на себе си. "

Медицинското лице се надява да може да бъде обновена мозъчната функционалност на Шийн, въпреки че след цялостен живот саморазрушение, може да е прекомерно късно да се предотвратят вероятните дълготрайни последствия.

Междувременно източници настояват, че Чарли е решен да употребява оптимално оставащото му време, като се опита да възобнови контакт с хората, които е засегнал и наранил с " дивото " си държание. Това включва дъщерите му, някогашната му брачна половинка - актрисата Денис Ричардс, и някогашната му учебна обич - Паула Профит.

" Чарли знае, че не е единственият човек, на който е навредил, и обезверено се надява, че медицинските грижи и измененията в метода на живот ще му дадат време да си проправи път назад към сърцата им ", доверява източникът.

Здравословните проблеми на Чарли не са единствената причина името му да влезе в заглавията в последно време, прецизира dir.bg. Актьорът е " гневен " поради наличието, което качва щерка му Сами в платформата OnlyFans.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР