Легендарният футболист на ЦСКА и настоящ треньор на Струмска слава

...
Легендарният футболист на ЦСКА и настоящ треньор на Струмска слава
Коментари Харесай

Анатоли Нанков: ЦСКА може да спечели в Разград, това ще е голяма крачка към титлата

Легендарният футболист на ЦСКА и сегашен треньор на Струмска популярност (Радомир) - Анатоли Нанков, разяснява идното огромно дерби сред Лудогорец и " алените ", което ще има сериозна тежест в борбата за купата.

" Трудно ще е да останем в професионалния футбол. Няма елементарно, много тимове сме на малко точки един от различен. Борбата за оцеляване ще е жестока и имам вяра, че нашият тим ще успее.
 Фенове на ЦСКА съумяха да си купят билети онлайн за дербито с Лудогорец поради техническа неточност
Фенове на ЦСКА съумяха да си купят билети онлайн за дербито с Лудогорец поради техническа неточност

Двата тима ще се изправят един против различен в събота от 20:15 часа

Гледах предходния мач сред ЦСКА и Лудогорец на " Българска войска ". Беше неповторима атмосфера и тъпо, че ЦСКА загуби този домашен мач, тъй като в случай че беше победил, разликата щеше да стане 5 точки и на 80% ЦСКА щеше да бъде първенец. ЦСКА загуби, въпреки да имаше повече чисти положения на Лудогорец. Индивидуалната класа на някои футболисти на Лудогорец превъзхожда тази на ЦСКА.

Винаги в тези мачове нещо малко дефицита. Лудогорец имат малко по-добри футболисти, които костват съществени пари. Това наклонява везните, само че аз съм оптимист, че ЦСКА може да завоюва в Разград. Това ще е огромна крачка към купата и всички, които обичаме ЦСКА, ще се радваме.

Приповдигнато е настроението в мачовете с Лудогорец, с Левски. ЦСКА и Лудогорец постоянно са кандидати за купата и Лудогорец постоянно съумява. Когато победиш директния съперник за купата, постоянно е ужасно преживяване, въпреки да не ми се е случвало доста постоянно.

Саша Илич се оправя ужасно. Върши чудесна работа, щом 4 кръга преди края е в борба за купата с Лудогорец. Със сигурност футболистите го харесват. Отборът играе добре, не побеждава всеки мач. Треньорът си прави добре работата, когато тимът побеждава и играе добре. Винаги е значима поддръжката от почитателите. Сигурен съм, че почитателите на ЦСКА ще бъдат повече в Разград. Дано стане един прекрасен мач и ЦСКА да победи. Разбира се, че купата зависи от мача. Една победа на Лудогорец ще му подсигурява шампионската купа на 80% ".

Така съм решил, постоянно имам такова възприятие, което в никакъв случай не ме е подвеждало. Така почувствах нещата и взех решение да не приема офертата на ФК ЦСКА 1948 по една или друга причина и не скърбя. Предпочитам да съм треньор на по-скромен тим, само че нещата да са по-истински ", приключи Анатоли Нанков пред сътрудниците от dsport.
 ЦСКА губи Де Нойер до края на сезона?
ЦСКА губи Де Нойер до края на сезона?

Контузията е тежка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР