Легендарният футболист на Левски Наско Сираков, който вероятно ще стане

...
Легендарният футболист на Левски Наско Сираков, който вероятно ще стане
Коментари Харесай

Сираков: Легитимиран съм от синята общност, но не и юридически

Легендарният футболист на " Левски " Наско Сираков, който евентуално ще стане притежател на акциите на клуба, разгласи, че е легитимиран от синята общественост, само че не и юридически. Затова към този момент ще резервира безмълвие за проектите си. Сираков участва на честването на 106-тата годишнина от основаването на клуба в местнотта " Могилката " в София.

" Без въпроси! Аз съм легитимиран от цялата синя общественост, само че не съм легитимиран писмено и юридически, тъй че когато акциите бъдат тука и са в моите ръце, ще свикам конференция, на която ще отговоря на всичките ви въпроси ", съобщи Сираков и отхвърли повече мнения.

Кога някогашният футболист ще получи дяловете, към този момент не е ясно. Ден по-рано притежателят им и бизнес сътрудник на Васил Божков – Георги Попов – разгласи, че това може да стане в края на другата седмица. Двамата предприемачи се намират в Дубай, а у нас са обвинени за редица закононарушения.

Попов изясни, че с Божков са поискали шефът на " Левски " Павел Колев да напише писмо до премиера Бойко Борисов. Министър-председателят отхвърли да одобри джиросаните му от Попов акции. Въпреки това има разнообразни тълкувания на закона, съгласно които, министър председателят е притежател, без значение дали го желае.

" За да спазим закона, макар другите тълкувания, считаме, че те към момента са негови. При него отвод, те ще се върнат при мен. Отказът може да бъде безмълвен отвод, т.е. ние сме го питали. Ако в границите на няколко дни не се разпореди с тях, ще джиросаме акциите на Наско Сираков ", съобщи Попов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР