Легендарният футболист на Барселона Шави Ернандес смята, че Байерн Мюнхен

...
Легендарният футболист на Барселона Шави Ернандес смята, че Байерн Мюнхен
Коментари Харесай

Шави изненадва с прогноза: Байерн е фаворитът за ШЛ

Легендарният футболист на Барселона Шави Ернандес счита, че Байерн Мюнхен ще грабне купата от тазгодишното издание на Шампионската лига. Според някогашния полузащитник на каталунците наставникът на баварците Юп Хайнкес е съществена причина за това.

„ За мен четири отбора сега са на едно равнище: Барселона, Реал Мадрид, Манчестър Сити и Байерн Мюнхен “, показа Шави в изявление за списание "SPORT BILD ".

Бивша звезда на Барса стопира с футбола през 2018-а, насочва се към треньорството

„ Всеки във футбола е респектиран от Хайнкес, а този почит се вижда и в неговия тим. Той още веднъж внесе ред. Байерн е по-стабилен отбранително, има положително създаване на играта си. А пресирането: впечатляващо е, че тимът още веднъж играе затворено. Тимът атакува групово, само че се връща в избрани етапи и обратно. Това ми припомня на 2013 година. Байерн е на път още веднъж да откри своята форма от требъла “, добавя футболистът на катарския Ал-Сад.

"Хави Мартинес е значим дирек, един от най-хубавите отбранителни халфове в Европа. Той заслужава още веднъж да бъде викан в националния тим. Той би трябвало да играе на международното състезание. Томас Мюлер също ми харесва. Винаги съумява да вкарва голове. Роберт Левандовски и Йосуа Кимих също. Кимих може да играе в отбрана, само че и като халф. Това ще е бъдещата му позиция, тъй като Кимих постоянно желае да има топката, той има мощна игра с пасове и супер схващане за играта “, показа още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР