Легендарният футболист на - Аспарух Никодимов, бе много доволен от

...
Легендарният футболист на - Аспарух Никодимов, бе много доволен от
Коментари Харесай

Паро Никодимов посочи какво е нужно, за да стане титлата "червена"

Легендарният футболист на - Аспарух Никодимов, бе доста удовлетворен от и съобщи пред " Мач Телеграф ", че триумфът е бил изцяло подобаващ:
" Заслужена победа. ЦСКА беше по-добрият тим и повече искаше трите точки. " Армейците " демонстрираха положителни благоприятни условия, дух и въодушевление. Иска ми се от този миг да виждам по-високо движение от играчите на Стойчо Младенов. Всички виждат, че Лудогорец са разколебани и редуват мощни със слаби мачове ", съобщи той първоначално и добави:
" ЦСКА има всички предпоставки да преследва купата , само че бих се върнал още веднъж на оня мач в Разград, когато Лудогорец победи. Ако тогава бяхме стигнали до равенството, в този момент точките щяха да са равни. Един " X " там нямаше да е неприятен резултат. Но там проспаха последните 15 минути и надлежно загубихме ".
" Ако не губят точки в мачове против тимове като Арда, Пирин и т.н всичко може да се случи. Титлата може да е " алена " . Сега трябват още няколко положителни играчи, които да дърпат тима напред ".
" Например, когато се отнеме топката от съперниковите играчи би трябвало да се потърси повече експедитивност в контраатаките. На няколко пъти забелязах, че постепенно се изнасяше топката. На този тим му трябват няколко водещи фигури , които да го дърпат напред ", счита Паро Никодимов и разяснява дейностите на рефера:
" Съдията се оправи почти. От самото начало на мача се икономисаха няколко картона на Лудогорец, до момента в който на ЦСКА се посочваха незабавно. Това дава самочувствие на един от тимовете. После забелязах, че на няколко пъти играта беше спряна, а цялото това нещо убива темпото ", приключи коментара си 76-годишният някогашен футболист и треньор.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР