Легендарният фронтмен на "Блек сабат" Ози Озбърн изневерявал на жена

...
Легендарният фронтмен на "Блек сабат" Ози Озбърн изневерявал на жена
Коментари Харесай

Палавникът Ози Озбърн изневерявал на Шарън с метреси

Легендарният фронтмен на "Блек сабат " Ози Озбърн изневерявал на жена си Шарън с шест метреси, една от които била съветска тийнейджърка, оповестява в. "Дейли телеграф ".

Семейство Озбърн за малко се раздели предходната година, откакто 64-годишната благоверна на фронтмена откри, че той имал любовен разказ с фризьорка.

"Ози не ми кръшкаше единствено с една жена, съобщи Шарън. Те бяха шест - проклетата съветска тийнейджърка, масажистката в Англия, масажистката в Щатите, готвачката ни! Имаше любовници в разнообразни страни! "
Шарън схванала за изневерите на 68-годишния й брачен партньор, откакто по простъпка получила изпратен от него имейл, предопределен за негово извънбрачно завладяване.

По думите на госпожа Озбърн Ози купил цели три ферарита, с цел да се фука пред любовниците си. Но той не можел да кара и ги блъскал.

Семейство Озбърн възобнови брачния си обет тази година и Шарън към този момент мисли, че връзката им е по-здрава от всеки път. Тя се зарече в никакъв случай да не се развежда с него.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР