Легендарният фен на „Ботев“ /Враца/ Георги Даскалов или както е

...
Легендарният фен на „Ботев“ /Враца/ Георги Даскалов или както е
Коментари Харесай

Легендарният фен на Ботев /Враца/ Жоро Павето е увековечен в книга за българските ултраси

Легендарният почитател на „ Ботев “ /Враца/ Георги Даскалов или както е прочут в града под Околчица - Жоро Павето влезе в неповторима почитател книга, отдадена на ултрасите в България, научи организация BulNews. Книгата „ Среща с хардкор почитателите на България “ e издадена на два езика – български и британски, и издава неповторими моменти от живота на огромните почитатели на българския футбол.
Неизменно почтено място в нея е отделено на Жоро Павето, който с огромни детайлности споделя за пристрастеността си към футбола и най-много към „ Ботев “ /Враца/. Павето разкрива забавни елементи за хулиганските си прояви след мачовете и преследванията с „ полицаите “, още когато е бил дребен. Разкрива по какъв начин се е зародила любовта му към футбола, по какъв начин агитките се променяли през годините и какво е за него спортът през днешния ден. Към изявлението с Павето има и много снимков материал от паметни моменти на тима и агитката.
Жоро споделя, че съгласно него футболът в България сега е „ безусловно политически пленник и това е непоносимо “. За него постоянно е било значимо футболистите да се раздават до последно на терена. „ Това ме е предписание постоянно благополучен на трибуните. Но въпреки всичко една купа някой ден, за какво не?! “, споделя Георги Даскалов по отношение на „ Ботев “ /Враца/.
Въпреки че от дълго време не е във Враца, Даскалов продължава да следи развиването на обичания си тим. В момента врачанинът живее в Созопол и пътува като моряк. От 35 години е почитател на „ Ботев “ /Враца/, а 20 години беше главатар и водач на агитката.
Книгата „ Среща с хардкор почитателите на България “ е общ брой от изявленията с лицата от българската естрада. Тя е написана от футболните почитатели Тодор Стойчев (Tosh McIntosh), Филип Бакьов (Gilly Black) и Милен Панайотов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР