Легендарният Димитър Пенев разкри, че шефовете на ЦСКА-София Гриша Ганчев

...
Легендарният Димитър Пенев разкри, че шефовете на ЦСКА-София Гриша Ганчев
Коментари Харесай

Пената: Ганчев и Инджов са готови още утре да започнат да строят нов стадион

Легендарният Димитър Пенев разкри, че шефовете на ЦСКА-София Гриша Ганчев и Юлиан Инджов са подготвени още на следващия ден да стартират градеж на нов стадион на мястото на " Българска войска ", стига да получат нужните позволения. Пената показа това в изявление за вестник " Тема спорт ". Той приказва и по други тематики като рецесията с ковид, намаляването на заплатите в клубовете и бъдещето на шампионата.

КАК ПРЕКАРВА ВРЕМЕТО СИ

Има какво да се прави. Гледам ретро материали по малкия екран и чета вестници. И вие се обърнахте към старите истории, само че това е обикновено. Трудно е да пробиеш като няма никакви събития. В настоящето време би трябвало да се разровим в дрешниците. Като няма футбол, баскетбол или гимнастика, ще търсим в библиотеката да прочетем нещо. И по малкия екран пускат всякакви истории. Даже в този момент ме хващате да виждам за първите стъпки на Юрген Клоп в Ливърпул. Има ретро мачове от британското състезание. Много звезди може да ги видиш в деяние. Иначе излизам и на открито, възползвам се от утринните часове. Виждам се с някои сътрудници в придвижване, след това на балкона пуша по някоя цигара да видя кои работят и кои не. Все отново хората не могат да стоят по през целия ден затворени. Някои би трябвало да отидат на работа, други се нуждаят от един километър разходка. Пък и футболистите по какъв начин да бягат в къщите си? Какво да вършат, да ги престроят, че да си създадат място ли? Трябва да се излезе, само че не трябва да се събираме на групи. За мен ограниченията на държавното управление са доста точни. Не сме привикнали на такива дълги паузи в естествения живот. И въпреки всичко дано съблюдаваме наредбите и нека излезем с една крачка пред другите страни от тази обстановка.
 Процесите към базите на ЦСКА-София ще се забавят
ЗА " АРМИЯТА " И ПАНЧАРЕВО

Бях на " Армията ", когато мина комисията, изготвяща оценката (б.р. - 32,3 млн лева за " Армията " и Панчарево). Сериозни хора бяха. Доста проблеми имаше. Наблюдаваха, записваха - течове, едикакво си. Но това е обикновено, през стадиона са минали доста генерации към този момент. Тази инспекция си беше централна - назначена от спортното министерство, от общината. Всички бяха единомислещи в това, което видяха. Нормално е да се стартира нов стадион. Има потребност от възобновяване. Най-добре си знаят господин Ганчев и неговият сътрудник господин Инджов. На 50% да им се позволи, малко задатък да им се даде, и още на следващия ден ще го стартират стадиона, те са подготвени. Всички би трябвало да желаеме да се строи нещо ново. Няма значение дали сме от ЦСКА, Левски или Славия. Всички сме единомислещи, че са ни нужни съвременни игрища. Трябва да се оказва помощ на футбола.

ЗА НАМАЛЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ

Това си е решение на управлението. Те си преценят и знаят най-добре сметките, връзките, разноските. Лошото е, че изгубените пари в тези месеци няма да си ги върнем след това и на 50%, откакто един от най-големите занаяти в света - футболът, не се практикува. Хубавото за ЦСКА е, че си има невероятни спонсори в лицето на Ганчев и Инджов. В момента можеш единствено да чакаш. Трябва да се научим да чакаме.  И на " Армията " свиват бюджета за заплати

ЗА БЪДЕЩЕТО НА ПЪРВЕНСТВОТО

Абе, ние дано първо забележим кой ще е президент на БФС. Защо не се приказва по тази тематика? Няма решение нито за конгрес, нито нищо. Кой ще е отпред, кой ще образува комисии - нямаме същински, прецизен отговор. Мишо Касабов години наред е бил отпред на интернационалния отдел, само че в този момент напрежението е при него - той би трябвало да дава отговор като първи. Да не приказваме, че от страна на ФИФА и УЕФА виждаме единствено междинни решения. Един път отсрочват, повторно, май и те не знаят какво да вършат. Има по-важни въпроси за решение, в сравнение с шампионата ни.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР