Легендарният британски изпълнител сър Род Стюарт се обади до Скай

...
Легендарният британски изпълнител сър Род Стюарт се обади до Скай
Коментари Харесай

Род Стюарт: Никога не е било толкова зле

Легендарният английски реализатор сър Род Стюарт се обади до Скай нюз, с цел да направи подаяние за медицински скенери и прикани намерено за промяна на държавното управление на фона на рецесията в националното опазване на здравето. 

Род Стюарт се обади на открита телефонна линия в Скай нюз с предложение да подари средства за закупуване на медицински скенери, откакто чул потресаващи истории от хора, претърпели кошмарни мигове в системата на националното опазване на здравето.

Певецът посочи, че е безсрамие хората да чакат дълго време за скенер или да получат нужното лекуване. 78-годишният Стюарт сподели за Скай нюз, че е бил последовател на Консервативната партия дълго време, само че счита, че това държавно управление би трябвало да си отиде и да даде път на Лейбъристката партия. 

" През всичките ми години в тази страна, в никакъв случай не е било толкоз зле. Разкарайте това проклето държавно управление ", сподели Род Стюарт. Той означи, че желае да подари задоволително пари за закупуване на 10 или 20 скенера, откакто с очите си видял пустеещи стаи със скенери в частна клиника.

Освен това артистът изрази поддръжка за стачкуващите медицински сестри за заплащането добавяйки, че националното опазване на здравето се нуждае от сериозен ремонт с цената на милиарди паунда, с цел да се преодолее рецесията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР