Легендарният боксьор Владимир Кличко ще помага на Украйна на дипломатическия

...
Легендарният боксьор Владимир Кличко ще помага на Украйна на дипломатическия
Коментари Харесай

Кличко напусна Киев и влиза в ново амплоя

Легендарният боксьор Владимир Кличко ще оказва помощ на Украйна на дипломатическия фронт. Бившият международен първенец в тежка категория прекара повече от месец в Киев, където оказа помощ на брат си Виталий в отбраната на столицата, само че отпътува в Германия като част от делегация, с цел да се срещне с високопоставени чиновници.

" Приятели! Днес е доста значимо да обединим всички сили - както в Украйна, по този начин и да консолидираме позицията и дейностите на страните сътрудници на нашата страна. Владимир отпътува с делегация от Украйна за срещи в Германия. Планирани са срещи за политическа поддръжка на Украйна, икономическа, филантропична и военна помощ за нашата страна ", написа Виталий Кличко в " Инстаграм ".

По-рано Владимир Кличко реагира на напускането на Александър Усик от Украйна по време на войната и да излезе на кръга против британеца Антъни Джошуа.

Един от най-хубавите боксьори в историята поддържа решението на Усик. Той има вяра, че по този начин ще бъде по-добре за страната.
 Новият бранител на ЦСКА с тежък роман за войната в Украйна
Новият бранител на ЦСКА с тежък роман за войната в Украйна

Ето какво сподели
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР