Легендарният бивш защитник на ЦСКА Георги Димитров - Джеки направи

...
Легендарният бивш защитник на ЦСКА Георги Димитров - Джеки направи
Коментари Харесай

Джеки сравни Дерменджиев с актьор от нямото кино

Легендарният някогашен бранител на ЦСКА Георги Димитров - Джеки направи любопитен коментар за екстреньора на Лудогорец Георги Дерменджиев. Бившият капитан на ЦСКА направи разбор на полусезона на ЦСКА-София пред “Тема Спорт” и се стопира по-конкретно на работата на треньора Стамен Белчев.

“Има прогрес и това се вижда по посещаемостта. Вече мерило е Лудогорец. В предходни години не беше по този начин, тъй като имаше слаби треньори и футболисти. Стамен Белчев не го познавам, само че щом се задържа повече от година, очевидно дърши добра работа. Видяхме и Дерменджиев какъв брой дълго изкара в Лудогорец, нищо че беше като артист от глухонемите филми. Като нямаш футболисти, и талант да си, отново ще ни е трудно”, споделя Джеки.

Според него проблем пред тима от Борисовата градина е неналичието на неизменност, довела до загубата на точки против тимове от втората половина на класирането. Димитров също по този начин показва неразбиране за какво Кирил Десподов е запаса и посъветва да го пускат повече в игра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР