Легендарният бивш мениджър на Манчестър Юнайтед“ сър Алекс Фъргюсън продължава

...
Легендарният бивш мениджър на Манчестър Юнайтед“ сър Алекс Фъргюсън продължава
Коментари Харесай

Сър Алекс Фъргюсън остава в реанимация, световният футболен елит му вдъхва кураж

Легендарният някогашен управител на „ Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън продължава да е в реанимацията на болничното заведение след незабавната животоспасяваща интервенция за премахване на мозъчен кръвоизлив . Семейството на шотландеца прикани за повече поверителност и разгласи, че ще заяви вести за положението му, когато има такива, оповестява
 
И до момента в който великият управител се бори за живота си, кураж му дават всички огромни имена на международния футбол , на които е дал път към славата. Редица футболисти се надпреварваха да му пожелават бързо възобновяване и да се бори по този начин, както единствено той знае и може.

 
We’re all thinking of you, Sir Alex.
— Arsenal FC (@Arsenal) " Оправяй се бързо, Шефе! Мислите ми са с теб и фамилията ти в този миг! " , написа Уейн Рууни , който получи шанса да играе в „ Манчестър Юнайтед “ още като младеж точно от Фърги.
 
Това стори и петкратният притежател на Златната топка Кристиано Роналдо , който получи шанса си в огромния футбол точно от него. " Мислите и молитвите ми са с теб, обичани мой приятелю! Бъди мощен, Шефе! ", написа португалската звезда.
 
Sir Alex Ferguson has undergone surgery today for a brain haemorrhage. The procedure has gone very well but he needs a period of intensive care to aid his recovery. His family request privacy in this matter.

Everyone at Manchester United sends our very best wishes.
— Manchester United (@ManUtd) Послания в сходен жанр и надъхващи Алекс Фъргюсън в битката му за възобновяване пратиха още Майкъл Карик, Петер Шмайхел , мениджърът на Евертън Сам Алърдайс , някогашният му помощник Майк Фелън и доста, доста други.
 
Фърги беше в положително здраве единствено преди седмица, когато връчи почетен плакет на Арсен Венгер на " Олд Трафорд " за последния му мач на този стадион като управител на Арсенал. Но в събота синът му Дарън не изведе отбора си Донкастър в последния мач за сезона в Лига 1 поради " тежка фамилна покруса " и незабавно започнаха терзанията за здравето на Фърги.
 
Впоследствие се оказа, че е претърпял инсулт и лекарите се борят за живота му. Операцията му мина добре, само че към момента е в интензивното поделение и лекарите още се въздържат от прогнозите положението му.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР