Легендарният бивш бранител на Ливърпул Джейми Карагър, който сега е

...
Легендарният бивш бранител на Ливърпул Джейми Карагър, който сега е
Коментари Харесай

Карагър: Холанд може би избра грешния клуб

Легендарният някогашен защитник на Ливърпул Джейми Карагър, който в този момент е един от главните анализатори на „ Скай спортс “, изрази мнението, че може би Ерлинг Холанд е сбъркал, избирайки да продължи кариерата си в Манчестър Сити. Норвежецът има 31 гола в 28 мача за „ жителите “ във всички шампионати, само че все пак не може да покаже всичките си качества поради метода на игра на отбора на Джосеп Гуардиола, счита Карагър. Шампионите досега са отбелязали 53 гола в Премиър лийг след 21 изиграни мача. Бройката е тъкмо същата, каквато беше и през предишния сезон на този стадий от акцията. Голямата разлика е, че преди година по същото време „ жителите “ са позволили единствено 13 гола, а в този момент към този момент имат 21 попадения във вратата си. Така парадоксално Сити се трансформира в по-слаб тим с Холанд в състава си, прибавя анализаторът. 

„ Имам възприятието, че даже с головете, които вкара досега, виждаме единствено 60% от качествата на Холанд. Сещам се за оня негов първи гол в Премиър лийг, който означи против Уест Хам. Тогава имаше пространство и той направи оня спринт. Това обаче не се случва толкоз постоянно поради метода, по който играе Сити. Той пристигна от Борусия и от състезание, в което се играе на контраатаки, от едната на другата врата. Там може да се види скоростта на Холанд. Тук не се вижда. Може би в действителност избра неверния клуб, в който да покаже най-хубавото от себе си. Не виждаме всичко от него в Манчестър Сити. Те също са друг тим, по-слаб тим, само че виновността за това не е негова. Той има 25 гола във Висшата лига, тъй че Манчестър Сити продължава да вкарва същия брой попадения, само че позволява доста повече и е доста по-лесно да ги контраатакуваш.

Сити няма по какъв начин да играе от врата на врата. Това не е методът на Гуардиола. Неговите играчи нямат силата, силата и скоростта да го вършат. Холанд отново ще вкара 25 гола в лигата, само че не виждаме целия набор от неговите качества “, счита Карагър.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР