Легендарният английски производител на спортни автомобили AC Cars обяви, че

...
Легендарният английски производител на спортни автомобили AC Cars обяви, че
Коментари Харесай

От AC Cars обещаха нова Cobra GT roadster

Легендарният британски производител на спортни коли AC Cars разгласи, че през идната година ще станем очевидци на премиерата на напълно ново пазарно предложение, което ще бъде показано под името AC Cobra GT Roadster.

От AC Cars анонсират, че AC Cobra GT Roadster, проектирането на която е траяло 3 години, ще бъде показана напролет, като ще показва емблематичен дизайн, само че по революционен за историята метод.

" Замислен като същински Grand Tourer, комбиниращ скорост, пъргавост и баланс с комфорт и деловитост, AC Cobra GT roadster ще предложи ново равнище на рационализиране ", разясняват от AC Cars. " В съдействие с водещи снабдители в промишлеността за неговия дизайн и разработка, конструирането на новия автомобил предвещава завръщането на производството на европейско равнище за компанията ".

Cobra GT roadster ще бъде изпълнена с алуминиева рамка, а задвижването ще бъде поверено на V-образен, осемцилиндров мотор с оптималната мощ от до 645 конски сили и оптимален нъртящ миг от 780 Нм.

Бъдещите притежатели ще могат да избират сред 6-степенна ръчна или 10-степенна автоматизирана предавателна кутия.

С тегло от под 1500 кг, новата AC Cobra GT Roadster дава обещание опция за ускоряване от 0 до 96 км/ч за към 3.6 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР