Легендарният алпиец и петкратен световен шампион Аксел Лунд Свиндал е

...
Легендарният алпиец и петкратен световен шампион Аксел Лунд Свиндал е
Коментари Харесай

Легендарец алпиец влюбен до уши в красива лекоатлетка

Легендарният алпиец и петкратен международен първенец Аксел Лунд Свиндал е на гребена на любовната вълна. Норвежецът е забил красивата лекоатлетка Амали Юел. Двамата подвигнаха завесата и признаха, че са двойка. Влюбените към този момент разгласяват свои фотоси дружно и мечтаят за семейство.

Според най-възрастния олимпийски първенец в ските един мъж би трябвало да е изцяло предан в една връзка. Свиндал, който напусна Белия кортеж през 2019 година, към този момент счита, че може да отдели нужното време и да сътвори семейство.
 “Досега нямах шанс да срещна някой, който е съвършен. Имам предпочитание за деца и семейство, съобщи 37-годишният норвежец.

Свиндал имаше връзка със своята колежка от белите писти Джулия Манкузо, а след това спекулация в топмодела Гите Лил Паулсен.
 Сега сърцето на двукратния притежател на Големия бистър глбус е пленено от националната рекордьорка на Норвегия на 400 метра с трудности Юел, която може би ще сбъдне фантазията му.

“Искам да основа огромно семейство и да имаме с моя брачен партньор пет деца, само че това ще стане, когато му пристигна времето. Ще бъде след края на кариерата ми”, показа 26-годишната атлетка, с което подсказа на Аксел Лунд, че би трябвало да бъде толерантен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР