Легендарните Foreigner ще зарадват българските фенове с вечните класики на

...
Легендарните Foreigner ще зарадват българските фенове с вечните класики на
Коментари Харесай

Легендарните Foreigner в България

Легендарните Foreigner ще зарадват българските почитатели с безконечните класики на обичаната им група довечера в зала " Арена Армеец ". В програмата са Juke Box Hero, Cold As Ice, Waiting For A Girl Like You, Feels Like The First Time, Urgent, Say You Will, както и шлагер номер едно I Want To Know What Love Is , оповестяват уредниците от Moko Solution.
 
Непосредствено преди да влязат в залата, най-верните фенове ще имат опция да прегледат и да купят истински почитател продукти на бандата в особено обособени зони.
 
Знаменитите рокаджии ще излязат на сцената в 20.30 ч., когато ще стартира и концертът. Входовете на " Арена Армеец " ще бъдат отворени още в 18.30 ч. Всички, купили билети за секторите на терен, ще бъдат допускани в залата през вход ВО, за купилите пропуски за трибуни ще бъде отворен вход В.
 
Паркингът пред " Арена Армеец " ще бъде разполагаем на присъстващите до привършване на местата.
 
Зрители до 18 години ще се позволяват с компаньон и декларация в два екземпляра. Пълнолетен компаньон е всеки родител, аставник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ постоянен билет. Всеки компаньон на малолетни или малолетни под 18-годишна възраст би трябвало да носи попълнена и подписана декларация в два екземпляра, която може да се изтегли от уеб страницата на Eventim.
 
Забранено е влизането в залата с храни и питиета, видеокамери и фотоапарати, аудиозаписващи устройства, оръжие, остри и рискови предмети, като ножове, чадъри и така нататък, стъклени бутилки, портативно лазерно съоръжение, както и пиротехнически средства. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични субстанции е неразрешено.
 
Посетители с несъответстващо държание няма да бъдат допускани и няма да им бъде върната цената на билета, показват уредниците.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР