Легендарната водеща на Море от любов и Предай нататък Наталия

...
Легендарната водеща на Море от любов и Предай нататък Наталия
Коментари Харесай

Наталия Симеонова направи изненадващо признание!

Легендарната водеща на " Море от обич " и " Предай нататък " Наталия Симеонова и някогашният й брачен партньор Денис Ризов не разделят един покрив от десетилетие, само че тогавашната самодива на любовта не губи вяра, че даже и на напреднала възраст, двамата още веднъж ще станат едно семейство. 49-годишната русокоска направи изненадващо самопризнание точно на празника на влюбените Свети Валентин и озадачи с откровението, че Денис е мъжът на живота й и през разум не й минава да мине наново под венчило с различен.  

" Не мога да си показва да се омъжа още веднъж. В прочут смисъл съм старомодна, въпреки че фамилията, което имам, надалеч не е обичайно. Аз и Денис сме женени от 1999 година и оня ден станаха 20 години от брака ни. Не живеем под един покрив, само че не сме разведени. Продължаваме да сме женени. И в прочут смисъл това е мъжът на живота ми. Това е бащата на детето ми и аз съм приела духовното наличие на Денис в живота ми за цялостен живот, без значение от това по какъв начин се е развила физически връзката ни в тези години. В негово лице съм разкрила своята половинка, своята сродна душа и той продължава да е моят сътрудник. Слава Богу, през годините, през които сме разграничени с Денис до мен постоянно е имало мъж, който ме обича, който ме боготвори и който ме харесва такава, каквато съм ", призна Наталия. 

Тя дефинира раздялата си с някогашния фронтмен на грухпа " Ахат ", тв продуцент и предприемач Денис Ризов, като най-тежкия миг в живота й. След като музикантът се изнася от просторната им къща в Панчарево, Наталия спряла да се храни и почнала да посещава психотерапевт. Била в мощна меланхолия, която траяла година и половина. Тогава и стартира внезапно да пълнее. 

Още по време на брака им просторното имение в лъскавия затворен комплекс " Маунтин вю вилидж " в Панчарево било записано на името на Наталия. Зарязаната водеща почнала да пие антидепресанти и по този начин хормоните й се объркали, а това довело до внезапно повишаване на тежестта. Борбата с килограмите се оказа идея пердута за Наталия, която при започване на кариерата си тежеше едвам 50 кила. С напредването на възрастта, около борбата с любовната меланхолия, тя става все по-огромна и подпухнала и към този момент гони 100 кг. Сега няма никакво желание да се подлага на мъчителни диети – привикнала е с фигурата си и споделя, че е щастлива жена, написа " Уикенд ". 

През ноември предходната година Денис публично разгласи, че двамата с Наталия са се развели.Също като някогашната си половинка, Ризов не допускал мисълтта, че в миналото може още веднъж да се задоми, защото живеел прекомерно динамично и не желал да има повече деца.  

" Независимо от това дали любовта е споделена, дали е гореща и пламенна, дали е вдъхновяваща и окриляваща или в противен случай – е подтискаща и умозрителна, несподелена и нещастна, аварирала, самото възприятие обич заслужава да бъде чествано. Независимо какъв брой сме щастливи в любовта, фактът, че я изпитваме, е доста трогателен ", философства Наталия.  

Въпреки че от дълго време не са семейство, двамата с Денис запазили топли другарски връзки.Преди 2 години някогашната самодива на любовта последва Ризов в Тампа, Флорида, където имат голямо имение. С нея отпътува и щерка им Виктория. 20-годишната хубавица бе призната да учи връзки с обществеността в локален лицей. Миналото лято обаче майка и щерка се върнаха назад в родината си, а Виктория стана студентка по логика на психиката в Софийския университет. Eдна от основните аргументи Вики да зареже живота зад океана била любовта й към българското й гадже Божко Маринов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР