Легендарната седмица на Манчестър Юнайтед Дейвид Бекъм е осмият член

...
Легендарната седмица на Манчестър Юнайтед Дейвид Бекъм е осмият член
Коментари Харесай

Феновете на Манчестър Юнайтед ликуват - и Бекъм попадна в Залата на славата на ВЛ

Легендарната седмица на Манчестър Юнайтед Дейвид Бекъм е осмият член в Залата на славата на Висшата лига. Той ще прави компания на Алан Шиърър, Тиери Анри, Ерик Кантона, Рой Кийн, Денис Бергкамп, Франк Лампард и Стивън Джерард. Така " алените дяволи " стават с най-вече представители досега в звездната селекция на безсмъртните в лицето на Ерик Кантона, Рой Кийн и в този момент Бекъм.

Бившият капитан на Англия оказа помощ на 20-кратните първенци да завоюват 6 трофея от Премиър лийг и Шампионската лига през 1999 година, когато клубът реализира първи и единствен требъл досега за британски тим.

" Чест е да бъда признат в Залата на славата на Премиър лийг паралелно с тези митове на играта и лигата. Висшата лига бе толкоз значима част от кариерата и живота ми и съм задоволен да бъда приет дружно с тези икони, с които играх, съревновавах се и черпих ентусиазъм от тях ", показа той пред уеб страницата на Премиър лийг.

" Още по-горд съм, знаейки че съм определен от почитателите. Последната една година сподели какъв брой значима част са последователите за играта и е толкоз ужасно още веднъж да ги забележим да се връщат постепенно на стадионите, тъй като те вършат футбола в действителност специфичен. Винаги през кариерата си съм казвал, че съм щастливец да имам тези невероятни ентусиасти, които ме подкрепяха безпределно, тъй че благодаря на всички, които са дали своят вот ", добави още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР